Wie ben ik

Of het nu voor het uitgraven van een vijver, zwembad of fundering is. Ben je er zeker van dat je een vakman in je tuin haalt.

Ik maak gebruik van een zeer compacte minikraan en een compacte shovel. Dat is onder andere van belang wanneer je vlak langs een muur moet werken. Daarom zijn mijn machines zeer efficiënt om mee in kleinere tuinen te werken.

Grondwerk klussen waarbij een andere kraan beter geschikt is, kunnen uiteraard ook geleverd worden.

Ik kom altijd graag even langs, zodat ik kan bekijken wat er precies moet gebeuren, en met welk materieel. Op basis daarvan doe ik een vrijblijvend voorstel. Eén ding wat ik kan verzekeren is dat ik pas weg ga zodra de klant tevreden is.

Verder zijn werkzaamheden zoals het uitgraven van een trampoline, bomen en struiken en inritten. Alles is bespreekbaar.

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met mij op via deze link.

Top